Τοποθεσία

Σας προσκαλούμε στον Πλατανιά Χανίων!

Ο Πλατανιάς είναι μια ραγδαία ανεπτυγμένη τουριστική περιοχή 15 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης των Χανίων. Το άλλοτε μικρό ψαροχώρι, ο Πλατανιάς, έχει μετατραπεί σε πόλο έλξης τουριστών από όλο τον κόσμο καθώς είναι γνωστός για την απέραντη αμμώδη παραλία του, τις κρυστάλλινες ακρογιαλιές του και κυρίως για την ξέφρενη νυχτερινή ζωή που προσφέρει.

Με ευρεία επιλογή ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων, για όλα τα γούστα και τα βαλάντια, ο Πλατανιάς έχει καταφέρει να βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς διακοπών για Έλληνες αλλά και ξένους επισκέπτες καθώς δεν αποτελεί μόνο κοσμικό προορισμό αλλά και προορισμό ήρεμων διακοπών.

Στην βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Πλατανιά, μπορείτε να απολαύσετε τις πιο ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες του νομού ενώ είναι σε τέτοιο σημείο τοποθετημένη η περιοχή από την οποία μπορείτε να περιηγηθείτε σε περιοχές απίστευτου φυσικού κάλλους με αυτοκίνητο, μηχανή ή ποδήλατο αλλά ακόμα και με τα πόδια.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στον Πλατανιά λαμβάνουν χώρα δεκάδες εκδηλώσεις και τα γνωστά πανηγύρια, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες, έλληνες και ξένους, να γνωρίσουν μέσα από αυτά την ξακουστή κρητική φιλοξενία και την κουλτούρα της Κρήτης.