Προφίλ

almiras-family-smΗ εμπειρία του να ζει κανείς το καλοκαίρι στην Ελλάδα και στην Κρήτη και ειδικά στο όμορφο χωριό Πλατανιάς θα σας γίνει πιο γευστική στην μοναδική οικογενειακή ταβέρνα της οικογένειας Αλμυρά που απαρτίζεται από το Νίκο, την Αντωνία και τον Κώστα.

Στο οίκημα της ταβέρνας Αλμυράς στεγαζόταν πριν το 1999 ενοικιαζόμενα δωμάτια. Το μεράκι μας για την κρητική κουζίνα βασιμένη στο κρητικό ελαιόλαδο και στα αγνά υλικά δικής μας παραγωγής οδήγησε στην δημιουργία της ταβέρνας το 1999 ενώ το 2009 έγινε πλήρης ανακαίνηση του χώρου.

Η κρητική παραδοσιακή κουζίνα, τα επιλεγμένα από εμάς διεθνή πιάτα, τα ντόπια κρέατα, οι μεζέδες, το σπιτικό κρασί, μα πάνω από όλα η μαγευτική θέα ιδιαίτερα στο ηλιοβασίλεμα, κοιτάζοντας το Κρητικό πέλαγος, συνθέτουν μια από τις πιο διάσημες ταβέρνες στον Πλάτανιά με δικό της πελατολόγιο που αυξάνεται συνεχώς.

Τα σπιτικά φαγητά μας θα σας ενθουσιάσουν. Σερβίρουμε τα πιο εκλεκτά Κρητικά γεύματα, μαγειρεμένα με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο δικής μας παραγωγής και τα πιο αγνά υλικά του τόπου μας.